هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید

حمایت گروه ۷ از احیای برجام

حمایت گروه ۷ از احیای برجام سران گروه ۷ امروز با صدور بیانیه‌ای پایانی ضمن اعلام حمایت از احیای برجام، به ایراد اتهامات حقوق بشری علیه چین پرداخته و خواستار روابط پایدار با روسیه شدند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۷ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 13
کد خبر: ۹۱۵۱۶

به گزارش راهبرد معاصر گروه ۷ امروز یکشنبه و در روز پایانی نشست خود در «کورنوال» انگلیس در بیانیه‌ای بدون اشاره به نقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت توسط ترامپ اعلام کرد: ما از بحث و گفتگو میان اعضای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) به ویژه با ایالات متحده با هدف بازگشت واشنگتن و تهران به تعهدات خود در توافق هسته‌ای استقبال می‌کنیم.

 

در بخشی از بیانیه صادره از سوی سران گروه ۷ در این خصوص بدون اشاره به ماهیت دفاعی برنامه موشکی تهران آمده است: کشورهای گروه ۷ همچنین از ایران می‌خواهند همه فعالیت‌های مربوط به موشک‌های بالستیک و مسائل منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای را متوقف کند!

 

به گزارش شبکه تلویزیونی بلومبرگ، در بخش دیگری از این بیانیه در خصوص روسیه نیز آمده است: خواستار روابط پایدار و قابل پیش‌بینی با روسیه هستیم. ما سود و منفعت خود را در روابط قابل پیش‌بینی و پایدار با روسیه می‌بینیم و همچنان به همکاری در حوزه‌های مشترک ادامه خواهیم داد.

 

بیانیه مذکور می‌افزاید: بار دیگر از روسیه می‌خواهیم که رفتارهای بی‌ثبات‌کننده خود را متوقف کرده از جمله مداخله در سیستم‌های دموکراتیک دیگر کشورها را کنار بگذارد!

در این بیانیه همچنین از چین خواسته شده است تا به حقوق بشر ادعایی غرب احترام بگذارد!/مهر

کلمات کلیدی: برجام
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار